Butiksindretning med kreative og effektive løsninger

Indretningen i en butik er enormt vigtig for kundernes opfattelse af butikken. Med en gennemtænkt og flot butiksindretning vil du give nye kunder et godt førstehåndsindtryk, hvilket må siges at være meget vigtigt.

Vi hos Freelance Håndværker V/Jim Mikkelsen har gjort butiksindretning til et af vores største kompetenceområder. Vi er eksperter i at se ethvert lokales fulde potentiale, og vi deler gerne ud af vores tanker, så vi i fællesskab kan få lagt planen til en flot og velindrettet butik.

​Tager alle faktorer med i vores butiksindretning

​Indretningen i mange butikker er ikke ligefrem spændende eller indbydende. Med en flot indrettet butik kan du både gøre den mere imødekommende for kunder, men også gøre den mere effektiv for dine medarbejdere.

Vi tager alt ind i vores vurdering, når vi planlægger butiksindretning. Lys, lyd, arbejdsområder, udstillingsvinduer og meget andet bliver taget ind i vores vurdering. ​Da det er din butik, tager vi selvfølgelig alle dine holdninger med, så vi i fællesskab finder den bedst mulige butiksindretning.

”Vi laver det umulige”

Det er meget vigtigt for os, at vi lever op til vores motto, som er: ”Vi laver det umulige”. Derfor lægger vi stor ære i at kunne levere lige præcis det resultat, du ønsker af os. Du må i hvert fald ikke droppe en vild idé, fordi du tror, den er for svær at udføre, uden at kontakte os først. 

Du kan ringe til os på telefon 20 54 10 33. Vi svarer gerne på alle dine eventuelle spørgsmål til vores butiksindretning.

​​Kontakt os

Din Industriløsning

           Tværvænget 7

           7400 Herning

CVR-nummer: 33792379