Produktionsoptimering kan gøre en stor forskel for din virksomhed

​Hos Freelance Håndværker V/Jim Mikkelsen har vi i mange år hjulpet en bred vifte af virksomheder med produktionsoptimering. ”Hvad består produktionsoptimering af?”, tænker du måske, men det spørgsmål er ikke så nemt at besvare generelt set.

Vi tackler i stedet hver enkelt opgave forskelligt. Ingen virksomheder er ens, og derfor kan vores produktionsoptimering variere meget. En ting er dog sikker, vi kan med garanti finde nogle smarte måder, hvorpå du kan optimere produktionen i din virksomhed.

Sådan hjælper vi med produktionsoptimering

​Når vi tager ud for at lave produktionsoptimering, undersøger vi hele virksomhedens produktion for at se, hvor vi kan optimere. Vi kan eksempelvis stå for optimering af en produktionshal, så forholdene bliver optimale for at maksimere din produktion.

Finder vi noget, der kan optimeres, er vi også fuldt ud i stand til at stå for dette. Vi kan lave alt arbejde fra kloak til tagrende, undtagen murer- og tapetarbejde. Det betyder altså, at vi både står til rådighed for dig som tømrer, elektriker osv. i forbindelse med produktionsoptimering af din virksomhed.

Vi tilbyder også optimering af kontor

Vi står ikke blot for produktionsoptimering, men også en generel optimering af din virksomheds faciliteter. Vi tager glædeligt et kig på lyd, lys, føringsveje osv. på dine kontorlokaler, for her kan tingene ofte også gøres meget mere effektivt.

Vil du høre mere om vores produktionsoptimering, så er du velkommen til at ringe til os på telefon 20 54 10 33.​

​​Kontakt os

Din Industriløsning

           Tværvænget 7

           7400 Herning

CVR-nummer: 33792379