​Profil

Freelance Håndværker

Nystartet som selvstændig pr. 01-12-2011.
Udlært elektriker.
Er en fri arbejdskraft, er nem at få fat på enten pr. mail eller telefon.
Er stabil, frisk og fremme i skoen. Ingen opgaver er for store. Alle opgaver kan løses.
Hvis der er mere end 14 dages arbejde på et projekt så kan der aftales en pris. Jeg dækker hele Danmark. Kontakt mig for nærmere oplysninger.

​Hvad kan jeg

For at få en optimal udnyttelse af jeres lokaler og produktion giver vi gerne en hånd med når der skal laves om det er korte eller længere perioder så har vi mandskab der bliver på pladsen til sidste skrue er monteret.

Vi sikrer at der er en dialog mellem flere håndværkere så man ikke står i vejen og at der bliver plads til alle.

​El arbejde (Ikke aut.). Har svendebrev og div. el kurser.

Tømre arbejde​
Lidt vvs arbejde (Ikke aut.) Kan svejse med co2 og elektrode svejser og vores biler er udstyret med det meste værktøj så vi ikke lige skal hente et eller andet. Kan være rigtig god til at give en hånd med hvor der er brug for det. Har et godt humør også når det går stærkt og det er blevet sent på dagen Er ikke bange for at komme højt op eller dybt ned. Har bil og en stor trailer, som er lukket og kan læsse 1 tons til materialer mm.

Både nye og gamle industri bygninger kan rumme skjulte og oversete skavanker. Det kan være en dårlig udnyttelse af varmesystemerne til skade for din økonomi. Det kan være rør, der ruster, og dermed truer produktionen med en større vandskade.

Vi udfører en lang række alsidige opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget. Skulle væge eller lofter trænge til et tjek er vi også parate

Når gulvet trænger til en overhaling eller paneler, døre og vinduer har brug for en kærlig hånd, står vi klar til at udføre arbejdet.

Vi sætter en ære i, at slut resultatet bliver smukt, solidt og på alle måder lever op til jeres forventninger. Derfor gør vi meget ud af at levere en grundig rådgivning, inden arbejdet går i gang, så der er en fælles forståelse for, hvordan arbejdet skal udføres.

Vi sætter en ære i, at slutresultatet bliver smukt, solidt og på alle måder lever op til jeres forventninger. Derfor gør vi meget ud af at levere en grundig rådgivning, inden arbejdet går i gang, så der er en fælles forståelse for, hvordan arbejdet skal udføres.

Vi påtager sig mange opgaver inden for faget. Det vil sige: eftersyn, reparationer, ny installationer m.m. Vi løser opgaver både i landbrug, industrivirksomheder og erhvervs bygninger der skal lejes ud.

Vi leverer kvalitetsarbejde til fornuftige priser.

Desuden ser vi det som en selvfølge, at aftalte betingelser og leveringstider overholdes. Vi bestræber os på at imødekomme dine ønsker, så du får netop de installationer til det budget, som du ønsker.​

Skulle du have yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at​kontakte os​eller få et uforpligtende tilbud.

​​Kontakt os

Din Industriløsning

           Tværvænget 7

           7400 Herning

CVR-nummer: 33792379